LOGIN

Hyrje:

Fjalëkalimi:

PËRDORUES I RI

Llogari Student Parent llogari Llogari Teacher

Konfigurimi

NEWSLETTER

LAJME


03-12-2008

Moduli i përdorur për të shfaqur sekuencat e stërvitjeve është përmirësuar. Tani, pas një numër ushtrimesh, fëmija mund të luajë një lojë logjike. Lojërat janë: shahu, një lojë strategji, damë kineze dhe një lojë e kujtesës.02-12-2008

Për të bërë faqen tonë të dukshme për më shumë se 30 gjuhë të kemi përdorim të përkthimit google. Ky është një përkthim automatik pa ndërhyrjen e përkthyesve të njeriut. Por cilësisë përkthimi nuk është aq i mirë sa ne do të donim që ajo të jetë. Ne futur version versioni në gjuhën angleze dhe rumune dhe ne verifikimin version frëngjisht. Gjithashtu ne fillojmë të kemi bashkëpunëtorë për gjuhë të tjera:

 • Mourad Siouane for version arabisht;
 • Jose Heredia for version spanjoll;
 • Sekhar Arya for version Hindi;

Any help is welcome!02-12-2008

Për fëmijët nga klasa e parë ne kemi krijuar një tjetër ushtrim.

Stërvitja është për të plotësuar numrat mungojnë.

; ;

Ne shpresojmë se fëmijët do të gëzojë ushtrimin tona:)30-10-2008

Ne duhet të fillojë të krijojë një modul të veçantë për fëmijët 5-10 vjet ku ata lehtë mund të hyjë dhe të bëjë ushtrime. Për të hyrë në këtë modul, kërkim në faqen kryesore të imazhin e mëposhtëm dhe klikoni mbi:

Përparësitë e këtij moduli:

 • Jo reklama;
 • Ushtrime mund të shfaqet në ekran të plotë;
 • Animacion Very nice;

Moduli është krijuar vetëm në Adobe Flash Teknologjia sepse ne duam të kemi një ndërfaqe shumë të këndshme për fëmijë. Gjithashtu ne shpresojmë se ushtrimet janë shumë të bukur dhe fëmijët do të duan zgjidhjen e tyre.30-10-2008

Tani ne kemi 3 lloje të llogarisë në faqen tonë:

Pse të keni një llogari për nxënësit?

 • Të gjitha ushtrimet bërë do të regjistrohet dhe mund të shikohet nga prindërit apo mësuesit;
 • Një student mund të marrin pjesë në një klasë. Klasat janë të krijuar nga mësuesit;
 • Pasi pranuan në një klasë, nxënësit mund të ketë të bëjë detyrat e shtëpisë;
 • Gjithashtu, prindërit mund të krijojnë detyrat e shtëpisë për fëmijët e tyre;


Pse të keni një llogari për prindërit?

 • Ju keni të drejtë për të parë aktivitete të bërë nga fëmijët tuaj (llogari e studentëve);
 • Një prind mund të krijojnë detyrat e shtëpisë për fëmijët e tij;

Pse të keni një llogari për mësuesit?

 • Ju keni të drejtë për të krijuar klasa për studentët (llogari e studentëve);
 • Një mësues mund të krijojnë detyrat e shtëpisë në shumë gjuhë për nxënësit e tyre dhe të shohin rezultatet. Çdo nxënës mund ta bëjë detyrat e shtëpisë në gjuhën e tij;


29-10-2008

Një sulm i automatizuar i cili mundohet guessing fjalëkalimin tuaj mund të bëhet shumë i lehtë dhe nëse fjalëkalimi juaj është si "123.456" sukses është afër 100%.

Sistemit të sigurisë në fjalë është CAPTCHA, i projektuar për të parandaluar sulmet e automatizuar hacker ku një kompjuter është ngritur për të vazhdimisht bombardoj një sistem online. Sistemi t'ju kërkojë për të hyrë në disa numra të paraqitura në një imazh. Numrat nuk janë të lehta për t'u lexuar nga një sistem i automatizuar.

Kjo është një teknologji e standarde përdorur nga Microsoft, Yahoo, Google dhe faqet e internetit shumë të tjera komerciale.18-09-2006

Moduli i historisë është i plotë duke përfshirë më shumë se 1300 Matematikanë, me përshkrim të shkurtër, dhe më shumë se 3.000 e fotografive. Moduli ka 5 seksione:

 • Vijë kohë - një kryq përfunduar-seksion për kërkimin e shpejtë për periudha;
 • Kohë Photo - një seksion ku ju mund të gjeni të gjitha fotografive;
 • Money - një seksion ku ju të gjeni të holla që u janë shtypur me Matematikanë;
 • Pulla postare - një seksion ku ju mund të gjeni pulla me Matematikanë;
 • Sketch - Disa sketchs me Matematikanë e famshme;
 • Search - një seksion ku ju mund të gjeni një ose më shumë shpejtë Matematikanë. Interesante është se ju mund të kërkoni nga vendi i origjinës


05-04-2006

Ne kemi qenë të përfshira një faqe të re, faqe me programet e studimeve, ku ju mund të gjeni programet e studimeve në formatin elektronik (MS Word ose pdf) për çdo vend apo krahinë (në rastin kur janë programe të ndryshme për çdo Provence siç është rasti i Kanada). Pas këtyre programeve ne krijuam strukturën e kapitujve dhe nën-kapitujt për çdo vit studimi dhe çdo vend ose Provence.01-03-2006

Sudoku

"Mbushni në rrjet në mënyrë që çdo rresht, çdo kolonë, dhe çdo kuti 3x3 përmban shifra 1 deri 9.." Kjo është e gjitha nuk është për të.

Nuk ka matematikës të përfshira. Rrjetit ka numra, por asgjë nuk ka për të shtuar deri në asgjë tjetër. Ju zgjidhur mister me arsyetimin dhe logjikën.

It's fun. Është sfiduese. It's addictive!

Ora Zgjidhja është zakonisht 10-30 minuta, në varësi të aftësi dhe përvojë.