Matemàtics

La línia del temps Fotos Diners Segells Sketch Cerca

Paul Adrien Maurice Dirac

Data de naixement:

Lloc de naixement:

Data de la mort de:

Lloc de la mort de:

8 Aug 1902

Bristol, England

20 Oct 1984

Tallahassee, Florida, USA

Presentació Wikipedia
ATENCIÓ - traducció automàtica de la versió Anglès

Paul Dirac 's pare era Charles Ladislas Adrien Dirac i la seva mare Florència Hannah Holten. Charles Dirac va ser un ciutadà suís nascut a Monthey, al cantó de Valais de Suïssa, mentre que la seva mare provenia de Cornwall a Anglaterra. Charles havia estat educat en la Universitat de Ginebra, i després va arribar a Anglaterra al voltant de 1888 i va ensenyar francès a Bristol. Allà va conèixer a Florència, el pare s'havia traslladat a Bristol com Màster Mariner Bristol en un vaixell, quan ella estava treballant a la biblioteca allà. Charles Florència i es va casar el 1899 i es va traslladar a una casa a Bishopston, Bristol, que després de Monthey nom de la ciutat de naixement de Charles. En aquell moment Charles va ser l'ensenyament del francès a l'escola secundària adjunta a la marina mercant partícips Technical College a Bristol.

Pablo va ser un tres fills, el seu germà gran es Reginald Charles Dirac Félix i la seva germana petita es Beatrice Isabelle Marguerite Walla Dirac. Paul tenia una família molt estricta criança. El seu pare va insistir que només es parla francès a la taula i, en conseqüència, Pablo va ser l'única a menjar amb el seu pare al menjador. El pare de Paul va ser tan estricte amb els seus fills que tots dos van ser alienats i Pablo va ser criat en una casa una mica trist.

La primera escola que Paul va ser el bisbe va assistir a l'escola primària i ja en aquesta escola la seva excepcional capacitat en matemàtica es va convertir en clar als seus mestres. Quan tenia dotze anys va entrar a l'escola secundària, que assisteixen a l'escola secundària on el seu pare ensenya que va ser part de la marina mercant partícips Technical College. En el moment sobre Paul entrar en aquesta escola, la Primera Guerra Mundial va començar i aquesta va tenir un efecte beneficiós de Paul des dels antics nens a l'escola l'esquerra per el servei militar i els nois més joves tenen més accés als laboratoris de ciències i altres instal · lacions. Paul es van escriure sobre la seva anys a l'escola:

El mercant de partícips va ser una excel · lent escola per a la ciència i llengües modernes. No hi va haver llatí o grec, quelcom del que m'alegra bastant, perquè jo no apreciar el valor de les antigues cultures. Em considero molt afortunat d'haver pogut assistir a l'escola. ... Em va afanyar a través de la forma més baixa, i es va presentar a una edat primerenca sobretot a la base de les matemàtiques, la física i química en els nivells més alts formes. En matemàtiques m'estava estudiant de llibres que en la seva majoria van ser per davant de la resta de la classe. Aquest ràpid avanç ha estat de gran ajuda per a mi en la darrera cursa.

Va completar la seva educació escolar en 1918 i després va estudiar enginyeria elèctrica a la Universitat de Bristol. En aquest moment la Universitat s'ha combinat amb el venedor partícips Col · legi Tècnic a fi de Dirac va romandre en el mateix edifici que ell havia estudiat durant els seus quatre anys a l'escola secundària. Encara que les matemàtiques era el seu tema favorit que va escollir per a estudiar un curs d'enginyeria a la universitat, ja que pensava que l'única cursa possible per un matemàtic és l'ensenyament escolar i que sens dubte volia evitar que la professió. Va obtenir la seva llicenciatura en enginyeria en 1921, però després d'aquesta, després d'un treball d'estiu undistinguished en una obres d'enginyeria, no troben un lloc permanent. En aquell moment va ser el desenvolupament d'una veritable passió per les matemàtiques, però els seus intents per estudiar a Cambridge no per raons bastant estrany.

Prenent els exàmens de Cambridge beca el juny de 1921 se li va concedir una beca per estudiar matemàtiques al St John's College, Cambridge, però no el suficient com per donar suport a ell. El suport addicional s'hauria esperat de la seva autoritat educativa local, però se li va negar el suport amb l'argument que el seu pare no havia estat un ciutadà britànic pel temps suficient. Dirac es va oferir l'oportunitat d'estudiar matemàtiques a Bristol sense pagar les taxes i ho va fer que se li adjudiqui honors de primera classe en 1923. Arran d'això, es va concedir una subvenció per dur a terme la recerca a Cambridge i va començar els seus estudis allà el 1923.

Dirac havia estat l'esperança que la seva investigació sota la supervisió de Ebenezer Cunningham, per aquest temps s'ha convertit en Dirac fascinat en la teoria de la relativitat i volia dur a terme investigacions sobre aquest tema. Cunningham com ja havia molts estudiants com de recerca està disposat a assumir i així Dirac va ser supervisada per Ralph Fowler. Els autors d'escriure:

Fowler va ser el principal teòric a Cambridge, bé versat en la teoria quàntica dels àtoms, la seva pròpia investigació era en la seva major part en la mecànica estadística. Ell reconeix en Dirac un estudiant de inusual habilitat. Sota la seva influència Dirac va treballar sobre alguns problemes en la mecànica estadística. Dins els sis mesos de la seva arribada a Cambridge que va escriure dos treballs sobre aquests problemes. Fowler, sens dubte, va despertar el seu interès en la teoria quàntica, i el maig de 1924 Dirac complert el seu primer paper quàntica s'ocupen de problemes. Quatre més documents es completarà el novembre de 1925.

Malgrat l'evident èxit acadèmic Dirac disfrutat com un estudiant d'aquesta recerca no era fàcil per a ell temps. El seu germà Reginald Dirac suïcidar durant aquest període. No hi ha raó per al suïcidi sembla ser conegut, però Dirac les seves relacions amb el seu pare, ja tenses, semblava posar fi a gairebé completament després d'aquest que no Dirac suggereixen que va considerar que el seu pare al menys alguna responsabilitat. Ja una persona que havia pocs amics, aquesta tragèdia personal va tenir l'efecte d'fer encara més la seva retirada.

Tot i que ja havia fet un excel · lent començament a la seva carrera de recerca, encara més impressionant va ser el treball a seguir. Aquest va ser el resultat de Dirac està donant proves d'un document de Heisenberg a llegir l'estiu de 1925. La importància de les propietats algebraiques de Heisenberg 'S Dirac Conmutadors colpejat quan va ser caminant pel camí al país. Es va adonar que Heisenberg 's principi d'incertesa va ser una declaració de la noncommutativity de la mecànica quàntica observables. Es va donar compte de l'analogia amb el parèntesi de Poisson a la mecànica hamiltonians. Higgs escriu a:

Aquesta semblança va proporcionar la pista que el va portar a formular per primera vegada una matemàticament coherent teoria de la mecànica quàntica, en correspondència amb la mecànica hamiltonians.

Les idees van ser exposades en Dirac de la tesi doctoral La mecànica quàntica per a la qual cosa se li va atorgar un doctorat el 1926. És notable que Dirac havia onze documents en forma impresa abans de presentar la seva tesi doctoral. Després de l'adjudicació del grau es va anar a Copenhaguen per treballar amb Niels Bohr, de passar a Göttingen el febrer de 1927 on interactuar amb Robert Oppenheimer, Max Born, James Franck i el rus Igor Tamm. Acceptant una invitació de Ehrenfest, va passar un parell de setmanes a Leiden en el seu camí de retorn a Cambridge. Va ser escollit membre de St John's College, Cambridge el 1927.

Dirac va visitar la Unió Soviètica el 1928. Va ser la primera de moltes visites per a ell va ser de nou en 1929, 1930, 1932, 1933, 1935, 1936, 1937, 1957, 1965 i 1973. També el 1928 es va trobar una relació entre la relativitat i la mecànica quàntica, el famós spin-1 / 2 equació de Dirac. El 1929 va fer la seva primera visita als Estats Units, conferències a les Universitats de Wisconsin i Michigan. Després de la visita, juntament amb Heisenberg, va creuar el Pacífic i dictat conferències al Japó. Tornar a través del ferrocarril tren.

En 1930 va publicar El Dirac principis de la Mecànica Quàntica i per aquest treball va ser guardonat amb el Premi Nobel de Física el 1933. De facies, l'examen, diu d'aquest llibre:

Dirac no va ser influenciat pel frenesí d'alimentació a la fenomenologia experimental de l'època. Això ha donat Dirac l'llibre ... una duradora la qualitat de les obres que pocs poden igualar.

Els autors del comentari que el llibre:

... Dirac reflecteix molt característic enfocament: abstracte, sinó simple, siempre la selecció dels punts importants i argumentant amb lògica imbatible.

El OBITUARIO assenyala:

Les seves xerrades a Cambridge van ser de prop el model de [Els principis de la mecànica quàntica], i es va transmetre a generacions d'estudiants una poderosa impressió de la coherència i l'elegància de la teoria quàntica. Que constitueixen la seva principal contribució a l'educació, per que entén molt pocs investigadors.

També Dirac el 1930 va ser escollit membre de la Royal Society. Aquest vi d'honor a la primera ocasió que el seu nom es va presentar, en si mateix tot un esdeveniment inusual que diu molt sobre la molt alta opinió que la Dirac col · legues científics havia d'ell.

Dirac Lucasian va ser nomenat professor de matemàtiques a la Universitat de Cambridge el 1932, càrrec que va ocupar durant 37 anys. El 1933 va publicar un document pioner en la mecànica quàntica Lagrange que es va convertir en la base sobre la que posteriorment Feynman construït les seves idees de la ruta integral. En el mateix any Dirac va rebre el Premi Nobel de Física que va compartir amb Schrödinger. És un comentari interessant sobre la naturalesa de Dirac que el seu primer pensament va ser al seu torn, el premi sobre la base que odiava la publicitat. No obstant això, quan es va assenyalar a ell que anava a rebre molt més si la publicitat que va rebutjar el premi, que ho va acceptar. Un altre comentari sobre aquest esdeveniment és que Dirac se li va dir que podia convidar els seus pares a la cerimònia de lliurament de premis a Estocolm, però ell va optar per convidar només a la seva mare i no el seu pare.

L'any acadèmic 1934-35, és important per Dirac, tant per a personal professional i raons. Va visitar l'Institut d'Estudis Avançats a Princeton i allà es va convertir en amistat amb Wigner. Si bé hi va haver Dirac Wigner 's Margit germana, que vivia a Budapest, va visitar al seu germà. Aquesta trobada casual va donar lloc, el gener de 1937, per casar amb Margit Dirac a Londres. Margit s'havia casat abans i tenia dos fills Judith i Gabriel Andrew del seu primer matrimoni. Tant els nens adoptats al nom Dirac i Gabriel Andrew Dirac va ser en la va convertir en un famós matemàtic pur, en particular, contribuir a la teoria gràfica, convertint-se en professor de matemàtiques pures a la Universitat de Aarhus a Dinamarca.

El 1937, el mateix any en què es va casar, Dirac publicar el seu primer document sobre un gran nombre i les qüestions cosmològiques. Estem més comentaris sobre les seves idees sobre la cosmologia a continuació. Ell va publicar el seu famós document sobre la teoria clàssica d'electrons, que incloïa massa renormalisation radiatiu i reacció en 1938. Dirac va treballar durant la Segona Guerra Mundial sobre la separació d'urani i les armes nuclears. En particular, va actuar com a consultor a un grup de Birmingham que hi treballen l'energia atòmica. Aquesta associació va dur a Dirac ser impedit pel govern britànic de visitar la Unió Soviètica després de la final de la guerra, que no va poder visitar de nou fins 1957.

Hem observat anteriorment que Dirac va ser escollit membre de la Royal Society el 1930. Va ser guardonat amb la Reial Societat 's Medalla Reial el 1939 i la Societat li va concedir la seva Medalla Copley el 1952:

... en reconeixement dels seus notables contribucions a la dinàmica relativista d'una partícula de la mecànica quàntica.

El 1969 es va retirar de Dirac Lucasian la Càtedra de Matemàtiques a Cambridge i va marxar amb la seva família a Florida als Estats Units. Ocupar visita nomenaments a la Universitat de Miami i en la Universitat Estatal de Florida. Aleshores, el 1971, Dirac va ser nomenat professor de física a la Universitat Estatal de Florida on va continuar la seva recerca.

El 1973 i 1975 Dirac dictat conferències a l'Institut d'Enginyeria Física de Leningrad. En aquestes xerrades es va parlar sobre els problemes de la cosmologia, o, per ser més precisos, als problemes de la no-dimensional món de combinacions constants.

Encara que Dirac fet molt importants contribucions a la física, és important adonar-se que van motivat pels principis de la bellesa matemàtica. Dirac unificat de les teories de la mecànica cuàntica i la teoria de la relativitat, però també és recordat per la seva destacada tasca en el magnètics monopolares, fonamentals longitud, antimatèria, el d-funció, BRA-mercats, etc

Hi ha una norma folklore de Dirac històries, en la seva majoria giren entorn de Dirac dient exactament el que volia dir i res més. Una vegada que quan algú, el cortès conversa en el sopar, va comentar que era ventós, Dirac esquerra de la taula i es dirigí a la porta, va mirar a terme, va tornar a la taula i va respondre que, efectivament, era ventós. S'ha dit en broma que la seva vocabulari parlat consistir a "Sí", "No", i "no sé". Certament, quan Chandrasekhar va ser explicant les seves idees a Dirac que va interposar contínuament "sí" i després va explicar a Chandrasekhar que "sí" no significa que està d'acord amb el que estava dient, només que ell vol que continuï. Ell va dir una vegada:

Em van ensenyar a l'escola mai per iniciar una frase sense saber el final de la mateixa.

Això pot explicar molt sobre la seva conversa, i també sobre el seu bonic escrit frases en els seus llibres i papers.

Dirac rebut nombrosos honors pel seu treball, alguns dels quals hem esmentat anteriorment. Ell es va negar a acceptar títols honoraris, però ho va fer acceptar membres honoraris d'acadèmies i societats científiques. La llista d'aquests és llarga però entre ells es URSS Acadèmia de Ciències (1931), l'Acadèmia índia de Ciències (1939), el xinès Physical Society (1943), Reial Acadèmia de Irlanda (1944), Royal Society of Edinburgh (1946), Institut de França (1946), Institut Nacional de Ciències de la Índia (1947), American Physical Society (1948), l'Acadèmia Nacional de Ciències (1949), l'Acadèmia Nacional de les Arts i les Ciències (1950), Accademia delle Scienze di Torino (1951), Acadèmia de les Ciències de Lisboa (1953), l'Acadèmia Pontifícia de Ciències, la Ciutat del Vaticà (1958), Accademia Nazionale dei Lincei, Roma (1960), Reial Acadèmia Danesa de Ciències (1962), i l'Académie des Sciences de París (1963). Va ser nomenat a l'Ordre del Mèrit el 1973.

Un memorial reunió es va celebrar a la Universitat de Cambridge el 19 d'abril de 1985 i els documents presentats en aquesta reunió es van publicar en els homenatges a Paul Dirac, Cambridge, 1985 (Bristol, 1987). Els documents ,,,,, i procedeixen d'aquest volum. Achuthan, revisar el volum, escriu:

... veure clarament que totes les brillants impressions de Dirac, unificador de la mecànica quàntica i la teoria de la relativitat. Cadascuna de les peces no només és en l'elogi d'un intel · lecte excepcional talent sinó també sobre els llocs de registre i que n'és profundament abidingly la ment humana pot aprofundir en els àmbits de coneixement matemàtic i l'elaboració de models, mantenint intacte l'esperit de la bellesa i la claredat d'un geni creador. Només uns pocs premis Nobel mai no es pot comparar també amb aquest gegant de ciències matemàtiques, la desaparició en el món del pensament original certament ha perdut a un dels més preciosos ànimes, afortunadament, encara conservant la glòria per a altres i cantar a emular per un llarg temps en el futur .

El novembre de 1995 d'una placa, es presenta en l'Abadia de Westminster en commemoració de Paul Dirac. El volum consta de conferències presentat a la Reial Societat en aquesta ocasió. El discurs d'homenatge va ser presentat per Stephen Hawking que Dirac va ser el successor a la presidència Lucasian de les matemàtiques a Cambridge, que va ser originalment Newton 's cadira.

Source:School of Mathematics and Statistics University of St Andrews, Scotland