LOGIN

Hyrje:

Fjalëkalimi:

PËRDORUES I RI

Llogari Student Parent llogari Llogari Teacher

Konfigurimi

NEWSLETTER

Lojra


Lojra në faqen e Lojra në Nintendo Lojra në PSP
www.palib.com www.vonloesch.de dl.qj.net/De-Lite-Nintendo-DS

SkinzSudoku

Plotësoni në rrjet në mënyrë që çdo rresht, çdo kolonë, dhe çdo kuti 3x3 përmban shifra 1 deri 9.

Chess

DSChess është një lojë shahu për Nintendo DS

Puzzle

Lojë Puzzle ku ju duhet të hiqni të gjitha kutive të kuqe.

preussie.miscstuff.de

AcChen DS

AcChen është e thjeshtë për të mësuar "gjeni tjegull matching" lojë. Kjo është më shumë Arcade-Style se Mahjongg.