Matematikust

Idővonal Photos Pénz Bélyegzőket Vázlatrajza Keres

Galileo Galilei

Születési dátuma:

Születési hely:

A halál időpontját:

Halálozási hely:

15 Feb 1564

Pisa (now in Italy)

8 Jan 1642

Arcetri (near Florence) (now in Italy)

Bemutatását Wikipédiából
FIGYELEM - Automatikus fordítás angol verzió

Galileo Galilei 's szülei Vincenzo Galilei és Giulia Ammannati. Vincenzo, aki született 1520-ban Firenzében, tanár volt a zene és egy finom lant játékos. Tanulmányai után a zenei velence ben végzett kísérletek húrok, hogy támogassa zenei elméletekben. Giulia, aki született Pescia, felesége 1563-ban Vincenzo és tették saját vidéken közel Pisa. Galileo volt az első gyermek és a korai években töltötte családjával Pisa.

1572-ben, amikor a Galileo-ben nyolc év, családja visszatért Firenzébe, apja szülővárosában. Azonban a Galileo maradt Pisa és élt két évvel Muzio Tedaldi, aki kapcsolatban állt a Galileo anyja a házasság. Amikor elérte a tíz év, a Galileo bal Pisa, hogy csatlakozzon a családja Firenzében és ott volt a tutored Jacopo Borghini. Egyszer volt elég idős ahhoz, hogy tanult egy kolostorban, a szüleit küldte, hogy a kolostor a Camaldulensis Vallombrosa amely a belváros egy gyönyörű erdős domboldalon, 33 km-re délkeletre Florence. A Camaldulensis Order független volt a bencés rend felosztása attól körülbelül 1012. A rend együttes a magányos élet a remete a szigorú életét a barát, és hamarosan az ifjú Galileo található ez az élet, vonzó egy. Ben egy újonc, azzal a szándékkal, hogy csatlakozzon a rend, de ez nem tetszett az apja, aki már eldöntötte, hogy a legidősebb fia kell, hogy legyen orvos.

Vincenzo volt Galileo Vallombrosa visszatért Firenzébe, és hagyjon fel azt az elképzelést, csatlakozás Camaldulensis sorrendben. Ő is járt iskolába Firenze, azonban egy iskola által működtetett Camaldulensis szerzetesek. 1581-ben Vincenzo küldött vissza a Galileo Pisa élni újra Muzio Tedaldi és most, hogy iratkozzon be egy orvosi mértékben a University of Pisa. Bár az elképzelést, orvosi karrierje, úgy tűnik, soha nem fordult Galileo, apja kívánsága az volt, meglehetősen természetes, mivel az egyik volt egy kiváló orvos családjában az előző században. Galileo soha Úgy tűnik, hogy az orvosi tanulmányok komolyan, tanfolyamokon való részvétellel, az ő valódi érdekeit, amelyeket a matematika és a természeti filozófiát. A matematika tanára volt, Pisa Filippo Fantoni, aki tartotta a szék a matematika. Galileo visszatért Firenzébe a nyári szünet, és ott folytatta a tanulnak matematikát.

Abban az évben, 1582-83 Ostilio Ricci, aki a matematikus a toszkán és a Bíróság egy korábbi tanítványa Tartaglia, tanította a tanfolyamon Euclid's Elements a Pisai Egyetem, amely részt vett a Galileo. Nyarán a Galileo 1583-ben ismét firenze családjával és Vincenzo biztatta, hogy olvassa el Galen további orvosi vizsgálatok. Ugyanakkor a Galileo, még mindig vonakodnak, hogy tanulmányozza a gyógyszert, meghívott Ricci (szintén Firenzében, ahol a toszkán bíróság töltötte a nyár és az ősz), hogy saját teljesíteni az apját. Ricci Vincenzo megpróbálta rávenni, hogy a fiát, hogy tanulmányozza a matematika, mivel ez volt az érdekeit, ahol feküdt. Vincenzo bizonyára nem tetszett az ötlet, és határozottan ellenállt, de végül is engedett egy kicsit, és a Galileo tudta, hogy tanulmányozza műveit Eukleidész és Arkhimédész az olasz fordításokat, amelyek Tartaglia tette. Persze még mindig hivatalosan beiratkozott orvostanhallgató Pisában, de végül, a 1585-ben adta ki ezt a tanfolyamot, és hagyta, de nem fejezte meg diplomáját.

Galileo kezdett tanítani a matematika, az első magán Firenzében, majd 1585-86 folyamán a Siena, ahol nyilvános találkozó. Nyarán 1586 tanított Vallombrosa, és ebben az évben írta első tudományos könyvet a kis mérleg [La Balancitta], amely le Archimédesz "módszert kell találni a konkrét gravities (ez a relatív sűrűsége) Az anyagok használatával az egyensúlyt. A következő évben Rómába utazott meglátogatni Clavius aki matematika professzora a jezsuita Collegio Romano ott. A téma, amely nagyon népszerű volt a jezsuita matematikusok ebben az időben volt súlypontokat és a Galileo magával hozott némi eredményt, amely általa felfedezett ebben a témában. Annak ellenére, hogy nagyon kedvező benyomást tett Clavius, Galileo nem sikerült szerezni egy találkozót matematikát tanítani a University of Bologna.

Elhagyása után Rómában Galileo maradt a kapcsolatot Clavius levelezés útján, és Guidobaldo del Monte is rendszeres tudósítója. Minden bizonnyal a tételek, amelyek a Galileo bizonyult a súlypontjaival szilárd anyagok, és a bal Rómában, megvitatták az ilyen leveleket. Valószínű az is, hogy a Galileo kapott jegyzet a tanfolyamok, amelyek kaptak a Collegio Romano, mert példányban készült ilyen anyag, amely még mindig életben ma. A levelezés 1588 körül kezdték, és továbbra is sok éve. Szintén 1588-ban megkapta a tekintélyes Galileo meghívást előadás méreteit és elhelyezkedését pokol Dante's Inferno a Academy Firenzében.

Fantoni elhagyta a szék a matematika a Pisai Egyetem és a Galileo 1589-ban nevezték ki az álláshoz (bár ez csak egy névleges helyzetben, hogy pénzügyi támogatást Galileo). Nem csak ő kapott erős ajánlása Clavius, de ő is szerzett kiváló hírnevet az ő előadásokat a firenzei akadémián az előző évben. A fiatal matematikus volt gyorsan megszerzett jó hírnevét, hogy szükség volt szerezni egy ilyen helyzet, de még mindig magasabb pozíciókban, ahol talán a cél. Galileo töltött három év után ez a részesedés a Pisai Egyetem, és ez idő alatt írta De motu számos esszét a elmélet a mozgás, amit soha nem tették közzé. Valószínű, hogy soha nem tették közzé ezt az anyagot, mert kisebb volt elégedett vele, és ez a kiállítás az, amely annak ellenére, néhány fontos lépést előre, ez is tartalmazott néhány olyan téves elképzeléseket. Talán a legfontosabb új elképzeléseket, amelyeket De Motu tartalmaz, hogy az egyik kipróbálhatják elméletek által végzett kísérletek. Különösen a munka tartalmazza a fontos gondolat, hogy egy is teszteli elméletek tartozó szervek segítségével ferde sík, hogy lassítják a süllyedési sebesség.

1591-ban Vincenzo Galilei, Galileo édesapja meghalt, és mivel a Galileo legidősebb fia volt neki, hogy nyújtson pénzügyi támogatást a család többi tagját, és különösen a szükséges pénzügyi eszközöket biztosítani Hozományok az ő két húga. Mivel matematika professzora Pisában nem volt jól fizetett, így a Galileo kerestem egy jövedelmező post. Erős ajánlásai Guidobaldo del Monte, a Galileo nevezték matematika professzora a Padovai Egyetemen (az egyetem a Velencei Köztársaság) 1592-ban a fizetés három alkalommal, amit kapott a Pisa. On december 7, 1592 adta székfoglaló előadását, és elkezdte időszak tizennyolc éves az egyetemi éveket, amit később le, mint a legboldogabb az élete. Padovában feladatai elsősorban tanítani Euklidész 's-geometria és a standard (geocentrikus) csillagászat az orvostanhallgatóknak, akik tudniuk kell, hogy bizonyos csillagászati kihasználása érdekében az asztrológia az orvosi gyakorlatban. Azonban a Galileo ellen érvelt, hogy Arisztotelész azon véleményét, a csillagászat és a természeti filozófiát három nyilvános előadást adta kapcsolatban megjelenésével egy új csillag (más néven "Kepler 's szupernóva") 1604-ben. A hit ebben az időben az volt, hogy Arisztotelész, nevezetesen, hogy minden változást a mennyekben is előfordulnak abban a térségben közel Hold a Föld, a birodalom a rögzített csillagok alatt állandó. Galileo használt parallaxis érveket annak bizonyítására, hogy az új Star nem lehetett közel a Földet. Egy személyre szóló levelet írt Kepler 1598-ban, a Galileo után kijelentette, hogy ő egy kopernikuszi (híve elméletek Kopernikusz). Azonban nem nyilvános jele ez a hit volt, hogy úgy tűnik csak sok évvel később.

Padovában, a Galileo kezdett egy hosszú távú kapcsolat Maria Gamba, aki a velencei, de nem elvenni, talán, mert érezte, hogy a Galileo-pénzügyi helyzete nem volt elég jó. 1600-ban első gyermekük született Virginia, ezt követi egy második lánya Livia a következő évben. 1606-ban Vincenzo fiuk született.

Mi a fent említett hiba Galileo elméletét a mozgás, ahogy meg ki a De Motu körül 1590. Igen-igen téved, aki meggyőződését, hogy a ható erő a test volt a relatív különbség a fajsúlya, és hogy az anyag, amelyen keresztül költözött. Galileo írta barátjának, Paolo Sarpi, szép consultor matematikus, aki a velencei kormány 1604-ben, és világosan kitűnik a levelet, hogy erre az időre, amit elért a hiba. Ami azt illeti, visszatértek a munkát az elmélet a mozgás 1602-ben és az azt követő két éven keresztül írt tanulmányában a ferde síkok és az inga, ő megfogalmazta a helyes jog alá tartozó szervek és dolgozott ki, hogy egy lövedék követi a parabolikus ösvény. Azonban ezek a híres eredmények nem teszik közzé újabb 35 évre.

Májusában 1609, Galileo levelet kapott Paolo Sarpi azt mondta neki, hogy egy olyan messzelátó Dutchman mutatott Velencében. Galileo írta az Starry Messenger (Sidereus Nuncius) áprilisban 1610:

Tíz hónappal ezelőtt jelentést elérte a fülemet, hogy egy bizonyos Fleming volt épített messzelátó, amelynek révén látható tárgyak, bár nagyon távol áll a szemét a megfigyelő volt, tisztán láttam, mintha a közelben. E valóban figyelemre méltó hatása több élmények kapcsolódnak, amely egyes személyek úgy, míg más megtagadott tőlük. Néhány nappal később a jelentés megerősítette a levelet kaptam egy francia Párizsban, Jacques Badovere, ami miatt én is alkalmazni magam teljes szívvel, hogy vizsgálja meg eszközöket, amelyek segítségével talán megérkezik a találmány egy hasonló eszközt. Én ezt nem sokkal később, az én alapja, hogy a tanítás a fénytörés.

Ezekből a jelentésekből, és használja a saját technikai készségeket, amelyek matematikus és egy iparos, a Galileo kezdődött, hogy egy sor olyan távcső, amelynek optikai teljesítménye sokkal jobb, mint a holland eszköz. Az első teleszkóp tették a rendelkezésre álló objektívvel és adott egy nagyítást, körülbelül négy alkalommal. Próbál javítani a Galileo megtanulta, hogyan kell őrölni, és Lengyel a saját lencsét és augusztus 1609 volt egy olyan eszköz nagyítású, mintegy nyolc vagy kilenc. Galileo azonnal látta, hogy a kereskedelmi és katonai célú felhasználása távcsövével (amit neveznek perspicillum) a hajó a tengeren. Folyton Sarpi tájékoztatást a haladás és a Sarpi rendezett bemutatót a velencei szenátus. Voltak hatva, és annak fejében, hogy jelentősen nőttek a fizetését, a Galileo adta a kizárólagos jogokat gyártásához távcsövekkel a velencei szenátus. Úgy tűnik, különösen jó lépés a részéről mert tudnia kellett, hogy ezek a jogok értelmetlen, különösen azért, mert mindig elismerte, hogy a távcső nem az õ találmánya!

By the end of 1609 Galileo fordult távcsövével az éjszakai égbolton, és elkezdte, hogy figyelemre méltó felfedezéseket. Swerdlow írja (lásd):

Körülbelül két hónap, december és január, de tenni felfedezéseket, amelyek megváltoztatták a világot, mint bárki valaha is tett előtt, sem azóta.

A csillagászati felfedezések tette az ő távcsövekkel is leírtak egy rövid könyv néven megjelent Messenger Starry velence május 1610. Ez a munka a szenzációt keltett. Galileo azt állította, hogy látta hegyek a Holdon, amelyek bizonyították, hogy a Tejút tették ki az apró csillagok, és láttam, hogy négy kisebb szervek körül keringő Jupiter. Ez utóbbi, szem előtt a kaput a helyzetben, Firenze, gyorsan neve "Medicean a csillagok." Azt is küldött Cosimo de Medici, a toszkánai nagyherceg, a kiváló távcső magának.

A velencei szenátus, talán felfedezi, hogy a jogokat a gyártásra, hogy a Galileo teleszkópok adott nekik értéktelenek voltak, megfagyott a fizetését. Azonban úgy sikerült látványosan Cosimo, és júniusban 1610, csak egy hónappal azután, hogy híres kis könyv megjelenése, a Galileo lemondott posztjáról Padovában és vált vezető matematikus a University of Pisa (tanítás nélküli adók) és a "matematikus és filozófus "a toszkánai nagyherceg. 1611-ben Rómába látogatott, ahol kezelték, mint a vezető híresség, a Collegio Romano hozott egy nagy vacsora beszédek, hogy tartsa tiszteletben a Galileo jelentős felfedezésekhez. Ő is elhangzott, tagja az Accademia dei Lincei (valójában a hatodik tag), és ez megtiszteltetés volt, amely különösen fontos a Galileo, aki maga is aláírt "Galileo Galilei Linceo" mostantól fogva.

Míg Rómában, majd hazatért Firenzébe, a Galileo továbbra is észrevételt a távcsövével. Már a Starry Messenger ő adta durva időszakok a négy hold a Jupiter, de pontosabb számításokat biztosan nem könnyű, mert nehéz volt azonosítani egy észrevétel volt, amelyet az I. hold, amely a II, amely a III, és amely a IV. Tette hosszú sorát megfigyelések és képes volt, hogy a pontos idő szerint 1612. Egy ponton a számítások ben nagyon zavart, mivel a már felvett adatokat, mintha összefüggéstelen, de már elfelejtette, hogy vegye figyelembe a mozgás a Föld a Nap körül.

A Galileo az első elfordította a teleszkópot a Szaturnusz július 25-én 1610 után és úgy tűnt, mint a három szerv (a távcső nem volt elég jó, hogy bemutassák a gyűrűket, hanem az őket megjelenni lebeny két oldalán a bolygó). Észrevételeket továbbra is érthetetlen valóban a Galileo azok a szervezetek két oldalán Szaturnusz szertefoszlott, amikor a gyűrűt rendszer széle. Szintén 1610-ben felfedezte, hogy amikor láttam a távcsőben, a Vénusz bolygó mutatta szakaszában, mint azok a Hold, és ezért kell pályája a Nap nem a Föld. Ez nem tette lehetővé egy-hoz döntéseket a kopernikuszi rendszert, amelyben minden megy a Nap körül, és ez által javasolt Tycho Brahe, ahol minden, de a Föld (és Hold) a Nap körül megy, ami megy körbe a Földet. A legtöbb csillagászok az idő valójában helyzetű Brahe 's rendszer és valóban különbséget a kettő között a kísérlet túl eszközök a nap. Azonban a Galileo tudta, hogy minden felfedezése volt bizonyíték arra, hogy Copernicanism, bár nem igazolja. Valójában ez az ő elmélete alá tartozó szervek volt a legfontosabb ebben a tekintetben az ellenfelek egy mozgó Föld azzal érvelt, hogy ha a Föld elforgatva és a karosszéria elemet már egy tornyot kell lemaradna a torony, mint a Föld forgatni, amíg esett. Mivel ez nem figyelték meg ezt a gyakorlatot vették meggyőzően bizonyította, hogy a Föld álló helyzetben van. Galileo azonban már tudta, hogy egy szerv csökkent a megfigyelt módon a forgó Földön.

Más által tett észrevételeket Galileo tartalmazta a napfoltok megfigyelése. Így számolt be ezeket Discourse úszó szervezetek, amelyek 1612-ben tette közzé, és teljesebb Letters a napfoltok, amely megjelent 1613. A következő évben két lánya lépett be a ferences kolostor Szent Máté kívül Firenze, Virginia figyelembe a neve Maria Celeste nővér és Livia neve Sister Arcangela. Mivel ők már házasságon kívül született, a Galileo hitték, hogy ők maguk soha nem házasodik meg. Bár a Galileo felhozott számos forradalmian új elmélet helyes, nem volt helyes minden esetben. Különösen akkor, amikor három üstökös jelent meg 1618 ben részt vett egy vita jellegét illetően üstökösök. Azzal érvelt, hogy nagyon közel volt a Föld és az által okozott optikai fénytörés. Egy komoly következménye ennek a szerencsétlen érv az volt, hogy a jezsuiták kezdték, hogy a Galileo veszélyes ellenfél.

Annak ellenére, hogy magán-támogatás Copernicanism, a Galileo igyekezett elkerülni a vitákat nem is nyilvános nyilatkozatokkal a kérdésben. Ugyanakkor ő kerül be a vita révén Castelli, akik kinevezték a szék a matematika: Pisa-ban 1613. Castelli tanítványa volt a Galileo és ő is támogatója Kopernikusz. Ülésén a firenzei Medici-palotában december 1613-ben a II Cosimo nagyherceg és az anyja a nagyhercegnő Krisztina Lorraine, Castelli arra kérték, hogy magyarázza a látszólagos ellentmondást a kopernikuszi elmélet és a Szentírás. Castelli kiállt a kopernikuszi álláspontot erőteljesen és írt a Galileo később elmondta neki, milyen sikeres is volt gyakorlatba való átültetése az érveket. Galileo, kevésbé Castelli győződve arról, hogy megnyerte az érv írt levél Castelli neki azzal érvelve, hogy a Biblia kellett értelmezni annak fényében, amit a tudomány bebizonyította, hogy igaz legyen. Galileo már több ellenfél Firenzében, és gondoskodott arról, hogy egy másolatot a levél Castelli küldtek az inkvizíció Rómában. Azonban, miután megvizsgálta annak tartalmát nem találtak, amely alig tudtak objektumot.

A katolikus egyház egyik legfontosabb alakja ebben az időben kezelésének értelmezik a Szentírás volt bíboros Robert Bellarmin. Úgy tűnik, ebben az időben, hogy láttam kevés oka az egyházat, hogy legyen kapcsolatban az érintett szerződő kopernikuszi elmélet. A lényeg az volt, hogy a szóban forgó Kopernikusz amikor egyszerűen terjesszen elő egy matematikai elmélet, amely lehetővé tette a számítási a pozíciók az égitestek kell tenni-e, vagy egyszerűen ő javasolja a fizikai valóságot. Ebben az időben Bellarmin nézett az elmélet, mint egy elegáns matematikai egyetlen, amely nem veszélyezteti a kialakult keresztény hit tekintetében a szerkezet az univerzum.

A Galileo 1616-ban írta a levelet a nagyhercegnő, amely erőteljesen támadták a követői Arisztotelész. Ebben a munkában, amit a címzettje nagyhercegnő Krisztina Lorraine, ő hevesen érveltek, nem szó szerint értelmezi a Szentírás, amikor a szó szerinti értelmezése ellentmond a tény a fizikai világ bizonyítja matematikai tudomány. Ebben a Galileo elég világosan kijelentette, hogy neki a kopernikuszi elmélet nem csupán egy matematikai számítási eszköz, hanem egy fizikai valóság:

Én tartom, hogy a Nap található központjában, a forradalmak a mennyei égitestek, és nem változtatja helyét, és hogy a Föld forog a saját és mozog körülötte. Ezenkívül ... Megerősítem ezt a nézetet nem csak cáfolni Ptolemaiosz 's és Arisztotelész' s érveket, hanem a sok termelő esetében a másik oldalon, különösen néhány vonatkozó fizikai hatásokat okoz, amelyek talán nem határozható meg, más módon és más csillagászati felfedezések, ezek felfedezések egyértelműen cáfol a ptolemaioszi rendszert, és kitűnően értenek egyet ezzel a másik álláspontját, és erősítse meg azt.

V. Pál pápa elrendelte, Bellarmin, hogy a Szent Kongregáció az Index dönt a kopernikuszi elmélet. A bíborosok az inkvizíció találkoztak február 24, 1616 és vett bizonyítékok teológiai szakértők. Ők elítélte Kopernikusz tanításait, és Bellarmin szállítani döntésüket, hogy a Galileo akik nem személyesen vesz részt a tárgyaláson. Galileo tilos volt tartani kopernikuszi nézeteket, de későbbi események tette kevésbé aggasztja ez a határozat az inkvizíció. A legfontosabb Maffeo Barberini, aki csodálója a Galileo-én választották meg Pope Urban VIII. Ez történt most a Galileo könyv Il saggiatore (A becsüs) már-már közzé kell tenni az Accademia dei Lincei a Galileo 1623 és gyors volt, hogy ajánlom ezt a munkát az új pápa. A munka leírása Galileo új tudományos módszer és tartalmaz egy híres idézettel kapcsolatban matematika:

A filozófia meg van írva ebben a nagy könyvben, az univerzum, amely állandóan nyitva áll a mi tekintetét. De a könyv nem lehet megérteni, ha az egyik első megtanulja megérteni a nyelvet, és olvassa el a karaktereket, amelyben meg van írva. Meg van írva a matematika nyelvén, és a karakterek háromszögek, körök és más geometriai adatait, amely nélkül ez emberileg lehetetlen értek egy szót róla, anélkül, hogy ezeket az egyik vándor a sötét labirintusban.

Pope Urban VIII meghívott Galileo a pápai közönség hat alkalommal vezette a Galileo azt hinni, hogy a katolikus egyház nem lenne probléma a kopernikuszi elmélet. Galileo, ezért úgy döntött, hogy közzéteszi nézeteit azt hiszik, hogy tudta ezt anélkül, hogy komoly következményekkel jár az egyháztól. Azonban ez a szakasz az életében Galileo egészsége gyenge volt a gyakori rohamok súlyos betegség, így annak ellenére, hogy elkezdte írni a híres párbeszéd 1624-ban vette őt hat év alatt fejezik be a munkát.

Galileo próbált kapnia Rómában, hogy közzéteszi a Párbeszéd 1630-ban, de ez nem bizonyult könnyű. Végül is engedélyt kapott, firenzei, és nem Róma. Február 1632-ban megjelent Galileo szóló párbeszéd a két fő Systems of the World - ptolemaioszi és a kopernikuszi. Idéz közötti párbeszéd Salviati, aki azzal érvel a kopernikuszi rendszert, és Simplicio aki egy arisztotelészi filozófus. Csúcspontja a könyv egy érv a Salviati, hogy a Föld mozog, amely alapul Galileo elméletét az árapály. Galileo elmélete az árapály teljesen hamis annak ellenére, hogy feltételezték után Kepler már terjesztett elő a megfelelő magyarázatot. Nagyon sajnálom, mivel az igazság méltó a párbeszéd támogatta, hogy az az érv, amely a Galileo gondolta, hogy a legerősebb bizonyítékot Kopernikusz elmélete kell helytelen.

Nem sokkal azután, közzététele Párbeszéd Ami a két fő Systems of the World - ptolemaioszi és a kopernikuszi az inkvizíció betiltotta az eladása, és elrendelte a Galileo megjelenni Rómában előttük. Betegsége megakadályozta utazik Rómába, amíg 1633. Galileo azzal vádolja meg a tárgyaláson, amely után volt, hogy megsértette a meghatározott feltételek az inkvizíció 1616-ban. Ugyanakkor egy másik változata ez a döntés elő a tárgyaláson, hanem mint a Galileo kaptak abban az időben. Az az igazság, a kopernikuszi elmélet nem volt kérdés tehát, hanem vették a tényt a bíróság előtt, hogy ez az elmélet hamis. Ez logikus volt, persze, mivel az ítélet 1616 kijelentette, hogy teljesen hamis.

Bűnösnek találják, a Galileo ítélték életfogytig terjedő szabadságvesztéssel, de a mondat került sor kissé megértően, és elérte a házi őrizet helyett börtönbüntetést. Tudott élni az első érseke Siena, majd később vissza otthonába a Arcetri, Firenze közelében, de meg kellett tölteni az egész életét nézte át tisztjei az inkvizíció. 1634-ben szenvedett súlyos csapást, amikor a lánya Virginia, Maria Celeste nővér, meghalt. Ő volt a nagy támogatást az apja végig a betegségek és a Galileo volt, összetört és nem tudott dolgozni több hónapja. Amikor mégis sikerült újra munkába áll, írni kezdett Párbeszéd és matematikai demonstrációkat illetően a két új szakterület.

Galileo után befejezte munkáját a Párbeszéd volt csempészték ki Olaszországban, és hozott Leyden Holland, ahol közzétették. Ez volt a legszigorúbb matematikai munka kezelt problémák lendületet, pillanatokra, a súlypontokat. Sok munka ment vissza a nem publikált elképzelések De Motu 1590 körül, és a fejlesztéseket, amelyek ő dolgozott ki 1602-1604 folyamán. A Párbeszéd fejlesztette ki elképzeléseit a ferde sík írásban:

Feltételezem, hogy a megszerzett sebesség ugyanaz a mozgó tárgy fölött különböző hajlamai a gép megegyezik, ha a magasból e síkok egyenlő.

Ezután bemutatott egy kísérletet végezni, hogy ellenőrizze az inga ezt az ingatlant, a ferde síkban és felhasználni ezeket az ötleteket, hogy egy tétel a gyorsulás szervek szabad alá tartozik:

Az az idő, amikor egy bizonyos távolságot áthaladni egy mozgó tárgy egyenletes gyorsulás mellett a többi egyenlő az idő, amikor ugyanaz a távolság lenne áthaladni ugyanaz a mozgatható mozgó tárgy egyenletes sebességgel fele a legnagyobb és egyben utolsó sebessége Az előző egyenletesen gyorsuló mozgás.

Azt követően, hogy további eredményeket ilyen típusú odaadja híres eredménye, hogy a távolság, hogy a test mozog a többi mellett egységes gyorsulás arányos a tér az idő.

Elvárható volna, hogy a Galileo rendszer megértése az inga, amit azóta volt egy fiatal férfi, vezetett volna neki, ki kell alakítani egy inga óra. Ami azt illeti, csak úgy tűnik, hogy gondoltam ezt a lehetőséget vége felé az életét, és mintegy 1640 design tette az első ingát órát. A Galileo-ben halt meg 1642 elején, de a jelentősége a tervezés óra volt, természetesen realizált fia Vincenzo, aki megpróbálta egy órát, hogy a Galileo tervét, de nem sikerült.

Ez egy szomorú véget oly nagy, hogy az ember meghal elítélte az eretnekség. Ő is jelezte, hogy ő akar lenni az apja mellett temették el a családi kripta a Santa Croce bazilikában, de rokonai féltek, nagyon helyesen, hogy ez provokál ellenzék az egyháztól. Testét, és csak rejtve helyezték bírság sírja a templom 1737-ben a polgári hatóságok akarata ellenére sok az egyházban. Október 31-én 1992, 350 évvel halála után a Galileo, Pope John Paul II címet adtam nevében a katolikus egyház, amelyben elismerte, hogy hibákat vétettek a teológiai tanácsadók esetében a Galileo. Kijelentette, a Galileo-ügyben zárt, de nem elismerni, hogy az egyház tévesen elítélt Galileo díjat az eretnekség miatt meggyőződésem, hogy a Föld forog a Nap körül.

Source:School of Mathematics and Statistics University of St Andrews, Scotland