LOGIN

Hyrje:

Fjalëkalimi:

PËRDORUES I RI

Llogari Student Parent llogari Llogari Teacher

Konfigurimi

NEWSLETTER

 

 

Mirësevini!

Qëllimi ynë është që të bëjë përvojën e të mësuarit matematikë lehtë dhe fun!

Këtu, nëse ju jeni një mësues, student ose prind ju do të gjeni rrugë për të mësuar ose mësojnë Matematikë. Mësuesit mund të japin klasa ndërkombëtare dhe të caktojë detyrat e shtëpisë për të gjithë studentët rreth botës; prindërit mund t'i shihni rezultatet e fëmijët e tyre dhe studentët mund të regjistrohen në një klasë dhe kanë qasje në detyrat e shtëpisë.

Ju do të zgjidhni gjuhën që ju preferoni, si dhe strukturën e mësim sipas vendit tuaj. Deri tani ne kemi dy vendet availables: Rumania dhe Kanada, por së shpejti ne do të shtoj më shumë.

Gjithashtu ne duam të mbajmë site falas.

Është shumë punë për të bërë dhe ndoshta ju do të gjeni gabime, por ne jemi të bindur se ju do të vlerësojmë faqen tonë.

STATISTIKAT

0 users logged / 588 seanca hapur

PËR FËMIJËT

MATHML PËR FLASH